Han Solo in The Mix - BEST OF

Met héél véél enthousiasme kondigen wij de komst van HAN SOLO aan 🤭

---UITVERKOCHT---

Stap in de lachtrein en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol humor, want Han Solo, dé meester van de comedy, viert zijn 15-jarig jubileum met een knaller van formaat! ?

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je de beste grappen van 9 briljante avondvullende shows samenbrengt? Wel, dat hoef je je niet langer af te vragen, want Han Solo komt met een eenmalige “Best Of” show die je laat bulderen van het lachen! Al 15 jaar lang heeft hij podia betoverd en harten veroverd met zijn unieke stijl en ongeëvenaarde humor.

Je kent hem misschien van zijn legendarische optredens die keer op keer op Canvas, Streamz en 2BE te zien waren. En laten we niet vergeten dat hij de boel op stelten heeft gezet in het Comedy Casino en de radiogolven heeft doen trillen op Radio 2.

Wat kan je verwachten tijdens deze spectaculaire avond? Han Solo neemt je mee op een razendsnelle reis door de afgelopen 15 jaar, en dit keer heeft hij zijn 100 beste grappen verzameld om je gedurende 100 minuten non-stop te laten lachen. Ja, je leest het goed, 100 grappen in 100 minuten! En als je minder dan 99 keer hebt gelachen, beloven we dat je je geld terugkrijgt.

Dus nodig je vrienden, familie en lachpartners uit voor de comedyshow van het decennium, gepresenteerd door niemand minder dan de meester zelf, Han Solo! Verwacht tranen van het lachen, spierpijn van de kaken, buikpijn van het grinniken en een avond die je nog lang zult herinneren.

Mis dit niet, want Han Solo’s “Best Of” show is een eenmalige kans om 15 jaar aan comedygenialiteit in één explosieve avond te ervaren.
Boek nu je tickets en maak je klaar om te lachen tot je erbij neervalt! ??


Wanneer? VRIJDAG 7 JUNI

Waar? Parochiezaal Sint-Henricus Torhout

Aanvang? Vanaf 19u (start show stipt om 20u)

Kostprijs? 18 EURO per ticket

Ticket info

Tickets zijn te verkrijgen bij:

Bakkerij Martine
Rijksweg 33
8820 Torhout
0475 31 28 29

Garage Claeys Kristoff
Kortemarkstraat 133
8810 Lichtervelde
0475 77 40 39

of via

Online reservatie

 

Han Solo In The Mix

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt !!!!
OP is OP

Snel zijn is de boodschap 😉😉

Tickets bestellen